Zaterdag 5 & zondag 6 Oktober 2013

Niet 1, maar 2!

En nee, dan hebben we het niet over de uitslag uit het vorige bericht. Om voor nog meer spektakel en competitie te zorgen hebben we kleibaan nummer 2 aangelegd! Begin deze maand is er met behulp van onze sponsoren en talloze vrijwilligers een prachtige laag klei aangebracht op het terrein aan de Coxsebaan. De komende maanden krijgt de klei de tijd om te wennen aan zijn nieuwe plek om op 5 oktober zelfs de sterkste tractoren stil te krijgen. Bent u er ook?

Trekkertrek Boerdonk ook dit jaar weer in de prijzen!

Elk jaar kan er op de website www.tractorpulling.nl gestemd worden op de beste standaardwedstrijd van het jaar. Na het fantastische resultaat van vorig jaar zijn we ontzettend trots om te mogen meedelen dat we dit jaar wederom een supernotering gehaald hebben!

Trekkertrek Boerdonk mag zich ook in 2014, de op een na beste standaardwedstrijd van Nederland noemen!

Hartelijk dank aan al onze vrijwilligers, deelnemers, bezoekers, sponsoren en aan iedereen die gestemd heeft! Houd deze site in de gaten voor meer info over de trekkertrek en tot 5 oktober!

Editie 2013 - iedereen bedankt!

Afgelopen zondag was het dan zover: Trekkertrek Boerdonk 2013! Na een week ontzettend mooi weer was het nog even afwachten wat de weergoden voor zondag in petto hadden. Gelukkig waren deze ons goed gezind en kunnen we terugkijken op een prachtige dag met super weer!

Met ruim 250 inschrijvingen was er op elke baan volop actie te beleven. Ook de kleibaan heeft in zijn tweede jaar zijn diensten zeker bewezen, in combinatie met de sleepwagen bemanning werd elke trekker en truck gestopt!

Graag willen wij via deze weg al onze vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken! Voor de bezoekers en deelnemers: Ook ontzettend bedankt en tot volgend jaar 5 oktober!

Inschrijvingen gesloten

Helaas zijn de inschrijvingen voor Trekkertrek Boerdonk 2013 gesloten. Heb jij dit jaar geen startbewijs kunnen bemachtigen? Volgend jaar in augustus is het weer mogelijk om je in te schrijven! Uiteraard is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen op 6 oktober.

Boerdonk goes International

Uiteraard zijn de Internationals bij Trekkertrek Boerdonk goed bekend, maar dit jaar gaan we ook echt internationaal! Naast de deelnemers uit eigen land zijn er ook inschrijvingen van teams uit Duitsland, Belgie en Zwitserland! Al deze supersport tractoren zullen op 6 oktober hun krachten komen meten op onze kleibaan. Tot dan!


UPDATE: Het programma en de startnummers zijn bekend. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijvingen: 7,5 ton klasse vol!

Dit weekend heeft het storm gelopen bij de inschrijvingen! Het aantal inschrijvingen in de 7,5 ton is zelf zo hoog dat we niet meer nieuwe deelnemers toe kunnen laten. Uiteraard is het nog wel mogelijk om je in te schrijven in de andere klassen. Heb je dus nog wat gewichten in de schuur liggen, aarzel dan niet en schrijf je in!Inschrijvingen geopend vanaf 15 augustus!

De eerste stickers zijn weer geplakt en de flyers worden rondgedeeld en natuurlijk wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan Trekkertrek Boerdonk editie 2013! Natuurlijk geen Trekkertrek zonder deelnemers, dus wil jij je kunsten laten zien op een van de (klei)banen in Boerdonk, aarzel dan niet en geef je op! Het digitale inschrijfloket is geopend vanaf 15 augustus en is te vinden onder de knop "Inschrijven"

Voor de Hobbysportklasse , Sport- en Supersportklasse is het inschrijven gratis. Deelnemers in deze klassen dingen mee naar het prijzengeld dat beschikbaar gesteld wordt voor de beste machines op de baan.

Trekkertrek Boerdonk 2de plaats standaard wedstrijd van Nederland

Afgelopen weekend was de uitreiking van de prijzen voor de nummers 1, 2 en 3.
Trekkertrek Boerdonk is op een 2de plaats geëindigd tussen een strijd van 163 standaard trekkertrek wedstrijden in Nederland.
Wij zijn hier natuurlijk erg trots op. Dit was ook nooit gelukt zonder onze vele sponsoren en vrijwilligers die dit evenement tot een echt familie evenement maken.

Trekkertrek Boerdonk heeft samen gestreden met de wedstrijden; Almkerk en Oudehorne. Almkerk heeft de eerste plaats bereikt en Oudehorne de derde plaats.

Trekkertrek Boerdonk is al weer in flink in de weer om dit jaar voor de 15de maal op 6 oktober een trekkertrek wedstrijd te organiseren. Er zijn al weer vele nieuwe ideeën om volgende jaar wederom een top familie evenement te organiseren.
Houdt dan ook goed onze website in de gaten voor meer informatie.

Alle stemmers, vrijwilligers en sponsoren.
Bedankt!! Zonder jullie was dit niet gelukt.

Meer trekkertrek-spektakel met kleibaan

Op een steenworp afstand van de eerdere locatie Leekzicht werd evenemententerrein Cox ingericht met een permanente kleibaan. Met de aanleg van een kleibaan verzekerde de organisatie zich van een gevarieerder deelnemersveld. En met succes!

Het zag er somber uit na de natte periode voor trekkertrek. Maar het stralende weer van zondag maakte alles goed, dit deed dan ook een perfecte bijdrage aan de stemming van het publiek en met een programma vol spektakel voor jong en oud kon de dag helemaal niet meer stuk. Dik 200 ingeschreven deelnemers zorgden voor doorlopend baanvulling op de 3 banen.

Met onze trots de kleibaan; Vele Sport en Supersport klasse vermaakte het publiek prima. Wat ook nieuw voor ons was, en dit is ons prima bevallen. Wij als stichting Trekkertrek Boerdonk kijken er al weer naar uit om de volgende wedstrijd in 2013 te organiseren.

Tot zondag 6 oktober 2013.

Via deze weg willen wij ook alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun enorme bijdrage aan dit evenement. Zonder hun was dit nooit gelukt.

WEDSTRIJD VAN HET JAAR 2012
Vond u Boerdonk ook gezellig, goed georganiseerd en een leuk evenement? Stem dan mee voor Trekkertrek Boerdonk als wedstrijd van het jaar 2012. Volg deze link, vul je gegevens in en stem!

Wat is nieuw

Foto's en Filmpjes's
Voor een kleine impressie van ons evenement, er staan al enkele nieuwe filmpjes elders op de site en de foto's volgen snel!

Nieuwe locatie
Na vele jaren gebruik gemaakt te hebben van evenemententerrein 'Leekzicht' verhuisd Trekkertrek Boerdonk dit jaar naar een nieuwe locatie. Lees meer...

Klei baan
Ook dit jaar is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer een hele tijd bezig om het duizendtal tellende publiek wederom van een geweldig evenement te voorzien. Lees meer...

The Undertaker