zaterdag 4 & zondag 5 Oktober 2014

Drie maal is scheepsrecht - Boerdonk nummer 1!

Al weken werd er druk gespeculeerd: "Nee met die half verregende dag op zondag komen we nooit in de top 10." Helemaal verbaasd hoorden we dat we bij de laatste drie wedstrijden zaten die streden om de titel Standaardwedstrijd van het Jaar. 

In 2012 waren we nummer 2, in 2013 waren we nummer 2, en in 2014 zijn we nummer 1! Ontzettend bedankt aan alle bezoekers van www.tractorpulling.nl die op onze wedstrijd gestemd hebben. Voor ons en al onze vrijwilligers is dit een enorme pluim op het weekend dat we elk jaar zo goed mogelijk willen organiseren. Uiteraard ook ontzettend bedankt aan al onze deelnemers en sponsoren, want zonder hen is dit alles niet mogelijk.

Ook editie 2014 een succes!

In plaats van drie banen en een dag wedstrijd naar twee banen en twee dagen wedstrijd. Flinke veranderingen voor de organisatie, maar ook zeker voor het publiek. Onze conclusie: Met twee dagen, ook twee keer meer plezier! Alle bezoekers en deelnemers, hartelijk dank!  

Op zaterdag was het prachtig weer en hebben we al veel deelnemers mogen verwelkomen op evenemententerrein Cox in Boerdonk. Na een mooie wedstrijd werd de dag uiterst gezellig afgesloten in de tent, samen met 30 Euro Live tijdens Boerdonk Barst Los. Op zondag hadden niet alleen enkele deelnemers wat opstartproblemen, ook het weer was wat van slag. Gelukkig klaarde het na de middag een beetje op zodat toch iedereen een poging heeft kunnen wagen. Na een fantastische truck-finale heeft iedereen nog kunnen genieten van een optreden van de Rendak Boys.


Al dit moois hadden we echter nooit kunnen realiseren zonder de hulp van al onze vrijwilligers waar we gelukkig weer op hebben kunnen rekenen! Als laatste gaat onze dank uit naar onze sponsoren, zonder wie we het evenement niet zouden kunnen organiseren!

 

 

Aanleg tweede kleibaan Trekkertrek Boerdonk

Wat is nieuw

Foto's en Filmpjes's
Voor een kleine impressie van ons evenement, er staan al enkele nieuwe filmpjes elders op de site en de foto's volgen snel!

Nieuwe locatie
Na vele jaren gebruik gemaakt te hebben van evenemententerrein 'Leekzicht' verhuisd Trekkertrek Boerdonk dit jaar naar een nieuwe locatie. Lees meer...

Klei baan
Ook dit jaar is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer een hele tijd bezig om het duizendtal tellende publiek wederom van een geweldig evenement te voorzien. Lees meer...

The Undertaker