zaterdag 4 & zondag 5 Oktober 2014

Ook editie 2014 een succes!

In plaats van drie banen en een dag wedstrijd naar twee banen en twee dagen wedstrijd. Flinke veranderingen voor de organisatie, maar ook zeker voor het publiek. Onze conclusie: Met twee dagen, ook twee keer meer plezier! Alle bezoekers en deelnemers, hartelijk dank!  

Op zaterdag was het prachtig weer en hebben we al veel deelnemers mogen verwelkomen op evenemententerrein Cox in Boerdonk. Na een mooie wedstrijd werd de dag uiterst gezellig afgesloten in de tent, samen met 30 Euro Live tijdens Boerdonk Barst Los. Op zondag hadden niet alleen enkele deelnemers wat opstartproblemen, ook het weer was wat van slag. Gelukkig klaarde het na de middag een beetje op zodat toch iedereen een poging heeft kunnen wagen. Na een fantastische truck-finale heeft iedereen nog kunnen genieten van een optreden van de Rendak Boys.


Al dit moois hadden we echter nooit kunnen realiseren zonder de hulp van al onze vrijwilligers waar we gelukkig weer op hebben kunnen rekenen! Als laatste gaat onze dank uit naar onze sponsoren, zonder wie we het evenement niet zouden kunnen organiseren!

 

 

Extra veiligheidsmaatregelen

Ook wij, de organisatie van Trekkertrek Boerdonk, zijn ontzettend geschrokken van de gebeurtenissen in Haaksbergen. Via deze weg willen we dan ook graag ons medeleven betuigen aan de slachtoffers van het ongeval afgelopen zondag.

Veiligheid staat bij de tractorpulling sport hoog in het vaandel en ook op onze wedstrijd zorgen we er elk jaar voor dat zowel bezoekers, deelnemers en vrijwilligers veilig het terrein kunnen betreden. De afstand tussen dranghekken en baan is dit jaar vergroot, om plaats te kunnen maken voor vangrails die het publiek van de baan afschermen. In combinatie met de standaard veiligheidsmaatregelen, zoals noodstop voorzieningen op de sporttrekkers, aarden wallen aan het eind van de baan en een uitgebreide keuring van de tractoren, gaan wij ook dit jaar weer voor een veilig evenement!


Bestuur Stichting Trekkertrek Boerdonk

Wegafsluiting Veghel

Voor de bezoekers van Trekkertrek Boerdonk die via de A50 aanreizen:

In Veghel is de kruising Rembrandtlaan - Udenseweg afgesloten tot en met 5 oktober. Voor bezoekers uit het noorden adviseren wij afslag 13 (Volkel) en daarna richting Erp-Boerdonk te rijden. Voor bezoekers vanuit het zuiden, is afslag 11 (Veghel - Helmond) aan te bevelen, hierna de N279 volgen tot afslag Boerdonk.

Aanleg tweede kleibaan Trekkertrek Boerdonk

Inschrijving gesloten!

Door het enorme aantal aanmeldingen hebben we helaas de inschrijvingen voor de standaard- en boerensportklassen moeten sluiten. Wil je toch graag meedoen, houd deze site dan goed in de gaten voor de inschrijvingen van volgend jaar. Uiteraard zien we je graag terug op 4 en 5 oktober 2014!

Niet 1, maar 2!

En nee, dan hebben we het niet over de uitslag uit het vorige bericht. Om voor nog meer spektakel en competitie te zorgen hebben we kleibaan nummer 2 aangelegd! Begin deze maand is er met behulp van onze sponsoren en talloze vrijwilligers een prachtige laag klei aangebracht op het terrein aan de Coxsebaan. De komende maanden krijgt de klei de tijd om te wennen aan zijn nieuwe plek om op 5 oktober zelfs de sterkste tractoren stil te krijgen. Bent u er ook?

Trekkertrek Boerdonk ook dit jaar weer in de prijzen!

Elk jaar kan er op de website www.tractorpulling.nl gestemd worden op de beste standaardwedstrijd van het jaar. Na het fantastische resultaat van vorig jaar zijn we ontzettend trots om te mogen meedelen dat we dit jaar wederom een supernotering gehaald hebben!

Trekkertrek Boerdonk mag zich ook in 2014, de op een na beste standaardwedstrijd van Nederland noemen!

Hartelijk dank aan al onze vrijwilligers, deelnemers, bezoekers, sponsoren en aan iedereen die gestemd heeft! Houd deze site in de gaten voor meer info over de trekkertrek en tot 5 oktober!

Wat is nieuw

Foto's en Filmpjes's
Voor een kleine impressie van ons evenement, er staan al enkele nieuwe filmpjes elders op de site en de foto's volgen snel!

Nieuwe locatie
Na vele jaren gebruik gemaakt te hebben van evenemententerrein 'Leekzicht' verhuisd Trekkertrek Boerdonk dit jaar naar een nieuwe locatie. Lees meer...

Klei baan
Ook dit jaar is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer een hele tijd bezig om het duizendtal tellende publiek wederom van een geweldig evenement te voorzien. Lees meer...

The Undertaker