zaterdag 4 & zondag 5 Oktober 2014

Aanleg tweede kleibaan Trekkertrek Boerdonk

Inschrijving geopend!

De eerste stickers zijn weer geplakt, de agenda's worden gevuld en ondertussen wordt er in Boerdonk hard gewerkt aan Trekkertrek 2014. Hier even een korte update: Zoals in het vorige bericht te lezen worden er zowel op zaterdag en op zondag op de banen gestreden. Op zaterdagavond zal 30 Euro Live! de eerste wedstrijddag knallend afsluiten in de feesttent.


En inmiddels is de inschrijving ook geopend: inschrijven

Let op! Onze complete wedstrijd word op kleibanen gereden, stel jezelf dus goed op de hoogte van ons regelement waar de eisen voor steigerbegrenzers en rolbeugels in staan.

Niet 1, maar 2!

En nee, dan hebben we het niet over de uitslag uit het vorige bericht. Om voor nog meer spektakel en competitie te zorgen hebben we kleibaan nummer 2 aangelegd! Begin deze maand is er met behulp van onze sponsoren en talloze vrijwilligers een prachtige laag klei aangebracht op het terrein aan de Coxsebaan. De komende maanden krijgt de klei de tijd om te wennen aan zijn nieuwe plek om op 5 oktober zelfs de sterkste tractoren stil te krijgen. Bent u er ook?

Trekkertrek Boerdonk ook dit jaar weer in de prijzen!

Elk jaar kan er op de website www.tractorpulling.nl gestemd worden op de beste standaardwedstrijd van het jaar. Na het fantastische resultaat van vorig jaar zijn we ontzettend trots om te mogen meedelen dat we dit jaar wederom een supernotering gehaald hebben!

Trekkertrek Boerdonk mag zich ook in 2014, de op een na beste standaardwedstrijd van Nederland noemen!

Hartelijk dank aan al onze vrijwilligers, deelnemers, bezoekers, sponsoren en aan iedereen die gestemd heeft! Houd deze site in de gaten voor meer info over de trekkertrek en tot 5 oktober!

Editie 2013 - iedereen bedankt!

Afgelopen zondag was het dan zover: Trekkertrek Boerdonk 2013! Na een week ontzettend mooi weer was het nog even afwachten wat de weergoden voor zondag in petto hadden. Gelukkig waren deze ons goed gezind en kunnen we terugkijken op een prachtige dag met super weer!

Met ruim 250 inschrijvingen was er op elke baan volop actie te beleven. Ook de kleibaan heeft in zijn tweede jaar zijn diensten zeker bewezen, in combinatie met de sleepwagen bemanning werd elke trekker en truck gestopt!

Graag willen wij via deze weg al onze vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken! Voor de bezoekers en deelnemers: Ook ontzettend bedankt en tot volgend jaar 5 oktober!

Wat is nieuw

Foto's en Filmpjes's
Voor een kleine impressie van ons evenement, er staan al enkele nieuwe filmpjes elders op de site en de foto's volgen snel!

Nieuwe locatie
Na vele jaren gebruik gemaakt te hebben van evenemententerrein 'Leekzicht' verhuisd Trekkertrek Boerdonk dit jaar naar een nieuwe locatie. Lees meer...

Klei baan
Ook dit jaar is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer een hele tijd bezig om het duizendtal tellende publiek wederom van een geweldig evenement te voorzien. Lees meer...

The Undertaker