zaterdag 3 & zondag 4 oktober 2015

Trekkertrek Boerdonk bijna van start!

Het is bijna zover. Nog een paar dagen en dan gaat Trekkertrek Boerdonk van start! Het weekend van 3 en 4 oktober staat weer garant voor veel spektakel! De inschrijvingen zitten inmiddels vol en we hebben dit jaar voor het eerst een volledige truckwedstrijd op zondag!  

Zaterdag 3 oktober 2015 / aanvang: 13.00 uur

Zondag 4 oktober 2015 / aanvang: 09.00 uur

Voorbereiding 2015 in volle gang!

Na de succesvolle editie van 2014 is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer in volle gang om ook dit jaar weer tot een succes te maken! Trots zijn wij op onze eerste plek in 'de standaard wedstrijd van het jaar verkiezing 2014'. Graag willen wij als organisatie deze eerste plek proberen te behouden door nog een beter evenement voor jullie neer te zetten.

Dit jaar zullen er enkele veranderingen plaats gaan vinden. Om verzekeringstechnische redenen rijden we dit jaar géén boerensportklasses meer. De sport en supersportklasses kunnen alleen nog maar rijden als de tractoren voldoen aan het NTTO/HyproPullers regelement. Dus ook met de laatste aanpassingen van de turbo afscherming.

Bij de standaardklasse zal dit jaar scherp worden toegezien op het overschrijden van het standaard vermogen. Ook is het dit jaar weer verplicht om de verzekeringspapieren te kunnen overleggen bij het afhalen van het startnummer. Zonder verzekeringspapieren wordt er niet aangehaakt tijdens de wedstrijd. Door het grote aantal inschrijvingen is het niet meer mogelijk om in meerdere klasses per dag in te schrijven met dezelfde tractor.

De inschrijvingen zullen op vrijdag 21 augustus 2015 starten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Drie maal is scheepsrecht - Boerdonk nummer 1!

Al weken werd er druk gespeculeerd: "Nee met die half verregende dag op zondag komen we nooit in de top 10." Helemaal verbaasd hoorden we dat we bij de laatste drie wedstrijden zaten die streden om de titel Standaardwedstrijd van het Jaar. 

In 2012 waren we nummer 2, in 2013 waren we nummer 2, en in 2014 zijn we nummer 1! Ontzettend bedankt aan alle bezoekers van www.tractorpulling.nl die op onze wedstrijd gestemd hebben. Voor ons en al onze vrijwilligers is dit een enorme pluim op het weekend dat we elk jaar zo goed mogelijk willen organiseren. Uiteraard ook ontzettend bedankt aan al onze deelnemers en sponsoren, want zonder hen is dit alles niet mogelijk.

Ook editie 2014 een succes!

In plaats van drie banen en een dag wedstrijd naar twee banen en twee dagen wedstrijd. Flinke veranderingen voor de organisatie, maar ook zeker voor het publiek. Onze conclusie: Met twee dagen, ook twee keer meer plezier! Alle bezoekers en deelnemers, hartelijk dank!  

Op zaterdag was het prachtig weer en hebben we al veel deelnemers mogen verwelkomen op evenemententerrein Cox in Boerdonk. Na een mooie wedstrijd werd de dag uiterst gezellig afgesloten in de tent, samen met 30 Euro Live tijdens Boerdonk Barst Los. Op zondag hadden niet alleen enkele deelnemers wat opstartproblemen, ook het weer was wat van slag. Gelukkig klaarde het na de middag een beetje op zodat toch iedereen een poging heeft kunnen wagen. Na een fantastische truck-finale heeft iedereen nog kunnen genieten van een optreden van de Rendak Boys.


Al dit moois hadden we echter nooit kunnen realiseren zonder de hulp van al onze vrijwilligers waar we gelukkig weer op hebben kunnen rekenen! Als laatste gaat onze dank uit naar onze sponsoren, zonder wie we het evenement niet zouden kunnen organiseren!