zaterdag 29 september & zondag 30 september 2018

De inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen zijn inmiddels geopend! Via onderstaande buttom kun je inschrijven. Wees er snel bij, want vol=echt vol!

Inschrijven: klik hier.

Online ticketverkoop gestart!

Voor degene die niet kunnen wachten verkopen we sinds dit jaar onze tickets ook online via onderstaande link. Wees er dus op tijd bij!

Voor tickets klik hier.

Voorbereidingen jubileumeditie 2018 in volle gang!

Na de succesvolle editie van 2017, waarbij we wederom bij de beste wedstrijden van Nederland zijn geëindigd in de 'Wedstrijd van het Jaar' verkiezing, is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk weer in volle gang om ook dit jaar weer tot een groot succes te maken!

In navolging van afgelopen editie hebben we dit jaar wederom een open Nederlands kampioenschap. In de klasse 3,6 SuperSport, 2,5 Sport en 4,5 Sport zal voor het hoogst haalbare gestreden worden!

Net als voorgaande jaren zal er bij de standaardklasse scherp worden toegezien op het overschrijden van het standaard vermogen. Het is ook weer verplicht om de verzekeringspapieren te kunnen overleggen bij het afhalen van het startnummer. Zonder verzekeringspapieren wordt er niet aangehaakt tijdens de wedstrijd. Tevens is het dit jaar verplicht om een geldig tractor rijbewijs te hebben. Het is niet mogelijk om in meerdere klasses per dag in te schrijven met dezelfde tractor.

De inschrijvingen zullen op woensdag 1 augustus 2018 starten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

4e plaats voor Trekkertrek Boerdonk

Dit jaar net buiten de top 3 gevallen! maar ongelofelijk trots zijn wij op de behaalde 4e plaats in de 'Wedstrijd van het Jaar!' verkiezing. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder vrijwilligers en sponsoren! Bedankt stemmers en op naar weer een geweldige trekkertrek editie!

De uitslagen staan online!

Onder het kopje uitslagen onder aan de pagina, zijn de uitslagen van dit jaar te vinden. De foto's komen zo spoedig mogelijk online.

19e Trekkertrek Boerdonk een geslaagde editie!

Vorig weekend was het weer zover! Trekkertrek Boerdonk ging weer van start. Ondanks de enkele buien die er zijn gevallen op zaterdag, maar met prima weer op zondag was het met zo’n 3.000 bezoekers in het hele weekend prima vertoeven op het evenemententerrein aan de coxsebaan. En met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk!

Zaterdagmiddag werd iets later gestart door de blijvende regenval, maar rond de klok van 16.00 uur ging eindelijk de ketting strak voor de eerste tractoren in de open Nederlands kampioenschapsklassen de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 21.30 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk’s te zien op de twee kleibanen.

De wedstrijd werd opgevolgd door Boerdonk barst los! Met de Weekend Warriors in de grote tent en Dj Jimmy, Gewoon Klaas en Zanger Bas in het ouderwets gezellig kroegje werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging! Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Door naar zondag. Om 9.00 uur werd er gestart met wederom een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk’s. Als afsluiting sloten de mannen van de VTN Truckcompetitie de dag af! Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditiegetrouw afgesloten!

Middels deze weg willen wij de sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden!

Graag zien we jullie volgend jaar weer terug op onze 20e jubileum editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 29 september en zondag 30 september 2018!

Vergeet niet op ons te stemmen op het mooiste en beste trekkertrek evenement van Nederland op www.tractorpulling.nl.