zaterdag 1 & zondag 2 oktober 2016

Best of the rest – Trekkertrek Boerdonk behaalt 2e plaats!

Best of the rest! Al drie jaar een plek in de top drie van de Standaardwedstrijd van het Jaar! Met als hoogtepunt de eerste plek in 2014, hebben we met de editie 2015 een trotse 2e plek behaald!

Ontzettend bedankt aan alle bezoekers van tractorpulling.nl die op onze wedstrijd hebben gestemd! Voor ons en zeker voor onze vrijwilligers is dit een enorme pluim op een weekend dat we ieder jaar zo goed mogelijk willen organiseren! Zonder hen is Trekkertrek Boerdonk nooit zo’n succes geworden! Uiteraard ook een enorm dankwoord richting al onze deelnemers en sponsoren die het toch weer mogelijk maken om een geweldig weekend neer te zetten, want zonder hen allen is dit alles niet mogelijk!

Graag zien we jullie op onze 18e editie van Trekkertrek Boerdonk in het eerste weekend van oktober 2016!

Aftermovie Trekkertrek Boerdonk 2015

 

 

De uitslagen staan online!

Onder het kopje uitslagen zijn de uitslagen van de wedstrijden van 3 en 4 oktober 2015 te zien.

17e Trekkertrek Boerdonk een geweldige editie!

Het eerste weekend van oktober was het eindelijk zover. Trekkertrek Boerdonk ging weer van start. Het beloofde een groot spektakel te worden en dan was het ook! De weergoden waren goed gestemd, waardoor het stralende weer van zaterdag en zondag ervoor zorgde dat het evenement wederom volledig tot zijn recht kwam! Met zo’n 3500 bezoekers in het hele weekend was het prima vertoeven op het evenemententerrein aan de coxsebaan. Dit deed dan ook een perfecte bijdrage aan de stemming van het publiek, en met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk!

Zaterdagmiddag rond de klok van 13.00 uur ging dan ook de ketting strak voor de eerste tractoren in de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 20.30 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk’s te zien op de twee kleibanen.

De wedstrijd werd opgevolgd door de feestavond Boerdonk Barst Los! Met feestband The Euros werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging! Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Dan de zondag. Om 09.00 uur werd de dag weer gestart met een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk’s. Als klap op de vuurpijl sloten de mannen van de VTN Truckcompetitie de dag af! Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditie getrouw afgesloten!

Middels deze weg willen wij de sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden!

Graag zien we jullie volgend jaar weer terug op onze 18e editie van Trekkertrek Boerdonk in het eerste weekend van oktober 2016.

Vergeet niet op ons te stemmen op het mooiste en beste trekkertrek evenement van Nederland op www.tractorpulling.nl.

Voorbereiding 2015 in volle gang!

Na de succesvolle editie van 2014 is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer in volle gang om ook dit jaar weer tot een succes te maken! Trots zijn wij op onze eerste plek in 'de standaard wedstrijd van het jaar verkiezing 2014'. Graag willen wij als organisatie deze eerste plek proberen te behouden door nog een beter evenement voor jullie neer te zetten.

Dit jaar zullen er enkele veranderingen plaats gaan vinden. Om verzekeringstechnische redenen rijden we dit jaar géén boerensportklasses meer. De sport en supersportklasses kunnen alleen nog maar rijden als de tractoren voldoen aan het NTTO/HyproPullers regelement. Dus ook met de laatste aanpassingen van de turbo afscherming.

Bij de standaardklasse zal dit jaar scherp worden toegezien op het overschrijden van het standaard vermogen. Ook is het dit jaar weer verplicht om de verzekeringspapieren te kunnen overleggen bij het afhalen van het startnummer. Zonder verzekeringspapieren wordt er niet aangehaakt tijdens de wedstrijd. Door het grote aantal inschrijvingen is het niet meer mogelijk om in meerdere klasses per dag in te schrijven met dezelfde tractor.

De inschrijvingen zullen op vrijdag 21 augustus 2015 starten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!