zaterdag 29 september & zondag 30 september 2018

20e jubileum editie - Trekkertrek Boerdonk komt er weer aan!

Na de succesvolle editie vorig jaar, met een wat druilige zaterdag, maar stralende zondag en een bezoekersaantal van ruim 3.500 mensen hoopt de organisatie van Trekkertrek Boerdonk ook dit jaar weer een prachtig evenement neer te zetten.

Het weekend staat bol van de activiteiten en spektakel! Er is een compleet programma voor jong en oud, zodat iedereen een onvergetelijk weekend kan beleven. Met twee professionele kleibanen staat Trekkertrek Boerdonk wederom garant voor nog professionelere deelnemers die dit jaar weer voor veel spektakel zorgen in diverse sportklassen. Dit jaar zijn ook de Carpullers van de partij en sluiten de VTN Trucks de zondag traditie getrouw af!

Naast de wedstrijden is er een groot speelparadijs, waarin de kleintjes niets te kort komen. Op zaterdag is er na de wedstrijd het bekende muziekspektakel Boerdonk Barst Los met dit jaar niemand minder dan PROOST en MENTAL THEO die de tent volledig plat spelen. Een geweldige avond waarmee de eerste dag wordt afgesloten. Op zondag zal de avond nog lang doorgaan met volop muziek in de tent.

Tot ziens op Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 29 en zondag 30 september! Entree € 7,50 via de website en € 8,50 aan de kassa. (Kinderen tot 1,50 meter gratis)

De inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen zijn inmiddels geopend! Via onderstaande buttom kun je inschrijven. Wees er snel bij, want vol=echt vol!

Inschrijven: klik hier.

Online ticketverkoop gestart!

Voor degene die niet kunnen wachten verkopen we sinds dit jaar onze tickets ook online via onderstaande link. Wees er dus op tijd bij!

Voor tickets klik hier.

Voorbereidingen jubileumeditie 2018 in volle gang!

Na de succesvolle editie van 2017, waarbij we wederom bij de beste wedstrijden van Nederland zijn geëindigd in de 'Wedstrijd van het Jaar' verkiezing, is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk weer in volle gang om ook dit jaar weer tot een groot succes te maken!

In navolging van afgelopen editie hebben we dit jaar wederom een open Nederlands kampioenschap. In de klasse 3,6 SuperSport, 2,5 Sport en 4,5 Sport zal voor het hoogst haalbare gestreden worden!

Net als voorgaande jaren zal er bij de standaardklasse scherp worden toegezien op het overschrijden van het standaard vermogen. Het is ook weer verplicht om de verzekeringspapieren te kunnen overleggen bij het afhalen van het startnummer. Zonder verzekeringspapieren wordt er niet aangehaakt tijdens de wedstrijd. Tevens is het dit jaar verplicht om een geldig tractor rijbewijs te hebben. Het is niet mogelijk om in meerdere klasses per dag in te schrijven met dezelfde tractor.

De inschrijvingen zullen op woensdag 1 augustus 2018 starten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

4e plaats voor Trekkertrek Boerdonk

Dit jaar net buiten de top 3 gevallen! maar ongelofelijk trots zijn wij op de behaalde 4e plaats in de 'Wedstrijd van het Jaar!' verkiezing. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder vrijwilligers en sponsoren! Bedankt stemmers en op naar weer een geweldige trekkertrek editie!

De uitslagen staan online!

Onder het kopje uitslagen onder aan de pagina, zijn de uitslagen van dit jaar te vinden. De foto's komen zo spoedig mogelijk online.