zaterdag 29 september & zondag 30 september 2018

4e plaats voor Trekkertrek Boerdonk

Dit jaar net buiten de top 3 gevallen! maar ongelofelijk trots zijn wij op de behaalde 4e plaats in de 'Wedstrijd van het Jaar!' verkiezing. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder vrijwilligers en sponsoren! Bedankt stemmers en op naar weer een geweldige trekkertrek editie!

De uitslagen staan online!

Onder het kopje uitslagen onder aan de pagina, zijn de uitslagen van dit jaar te vinden. De foto's komen zo spoedig mogelijk online.

19e Trekkertrek Boerdonk een geslaagde editie!

Vorig weekend was het weer zover! Trekkertrek Boerdonk ging weer van start. Ondanks de enkele buien die er zijn gevallen op zaterdag, maar met prima weer op zondag was het met zo’n 3.000 bezoekers in het hele weekend prima vertoeven op het evenemententerrein aan de coxsebaan. En met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk!

Zaterdagmiddag werd iets later gestart door de blijvende regenval, maar rond de klok van 16.00 uur ging eindelijk de ketting strak voor de eerste tractoren in de open Nederlands kampioenschapsklassen de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 21.30 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk’s te zien op de twee kleibanen.

De wedstrijd werd opgevolgd door Boerdonk barst los! Met de Weekend Warriors in de grote tent en Dj Jimmy, Gewoon Klaas en Zanger Bas in het ouderwets gezellig kroegje werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging! Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Door naar zondag. Om 9.00 uur werd er gestart met wederom een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk’s. Als afsluiting sloten de mannen van de VTN Truckcompetitie de dag af! Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditiegetrouw afgesloten!

Middels deze weg willen wij de sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden!

Graag zien we jullie volgend jaar weer terug op onze 20e jubileum editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 29 september en zondag 30 september 2018!

Vergeet niet op ons te stemmen op het mooiste en beste trekkertrek evenement van Nederland op www.tractorpulling.nl.

Trekkertrek Boerdonk on the road!

Toet toet, daar zijn ze weer! De nieuwe reclamewagens van Trekkertrek Boerdonk. Ze rijden al even rond, Trekkertrek Boerdonk is te zien op 3 trucks van Verstegen-Adam Transportgroep B.V.. Via deze weg willen we dan ook Verstegen-Adam Transportgroep B.V. en Verstegen Reclame en Belettering bedanken voor deze prachtige reclame die tot het eerste weekend van oktober te zien is in heel Nederland en misschien wel ver daar buiten! Houdt ook onze facebook pagina nauwlettend in de gaten voor leuke win-acties rondom deze trucks!

Trekkertrek Boerdonk verlengt met hoofdsponsoren Harpie B.V. te Aarle-Rixtel en Abemec te Gemert en verbindt B.A.S. te Veghel als nieuwe hoofdsponsor. Zij ondersteunen ook dit jaar voor een belangrijk gedeelte Trekkertrek Boerdonk. We danken hen dan ook hartelijk voor de ondersteuning en hopen op een succesvol weekend!

Voorbereidingen 2017 in volle gang!

Na de succesvolle editie van 2016, waarbij we trots zijn op de titel ‘Wedstrijd van het Jaar 2016’ is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk weer in volle gang om ook dit jaar weer tot een groot succes te maken!

In navolging van afgelopen editie hebben we dit jaar wederom een open Nederlands kampioenschap. In de klasse 3,6 SuperSport, 2,5 Sport en 4,5 Sport zal voor het hoogst haalbare gestreden worden!

Net als voorgaande jaren zal er bij de standaardklasse scherp worden toegezien op het overschrijden van het standaard vermogen. Het is ook weer verplicht om de verzekeringspapieren te kunnen overleggen bij het afhalen van het startnummer. Zonder verzekeringspapieren wordt er niet aangehaakt tijdens de wedstrijd. Tevens is het dit jaar verplicht om een geldig tractor rijbewijs te hebben. Het is niet mogelijk om in meerdere klasses per dag in te schrijven met dezelfde tractor.

De inschrijvingen zullen op dinsdag 1 augustus 2017 starten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Trekkertrek Boerdonk naar de eerste plaats!

Trots zijn we op vijf opeenvolgende nominaties in de top drie van de Standaard wedstrijd van het Jaar! Nog trotser zijn wij op de onze eerste plaats dit jaar! Wat een prestatie.

Ontzettend bedankt aan alle bezoekers van tractorpulling.nl die op onze wedstrijd hebben gestemd! Voor ons en zeker voor onze vrijwilligers is dit een enorme pluim op een weekend dat we ieder jaar zo goed mogelijk willen organiseren! Zonder hen is Trekkertrek Boerdonk nooit zo’n succes geworden! Uiteraard ook een enorm dankwoord richting al onze deelnemers en sponsoren die het toch weer mogelijk maken om een geweldig weekend neer te zetten, want zonder hen allen is dit alles niet mogelijk!

Graag zien we jullie op onze 19e editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017.