zaterdag 30 september & zondag 1 oktober 2017

Trekkertrek Boerdonk naar de eerste plaats!

Trots zijn we op vijf opeenvolgende nominaties in de top drie van de Standaard wedstrijd van het Jaar! Nog trotser zijn wij op de onze eerste plaats dit jaar! Wat een prestatie.

Ontzettend bedankt aan alle bezoekers van tractorpulling.nl die op onze wedstrijd hebben gestemd! Voor ons en zeker voor onze vrijwilligers is dit een enorme pluim op een weekend dat we ieder jaar zo goed mogelijk willen organiseren! Zonder hen is Trekkertrek Boerdonk nooit zo’n succes geworden! Uiteraard ook een enorm dankwoord richting al onze deelnemers en sponsoren die het toch weer mogelijk maken om een geweldig weekend neer te zetten, want zonder hen allen is dit alles niet mogelijk!

Graag zien we jullie op onze 19e editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017.

Stem op Trekkertrek Boerdonk!

Sinds jaar en dag proberen wij als organisatie, Trekkertrek Boerdonk als een toonaangevend trekkertrek evenement op de kaart te zetten. Een blijk van waardering is dan ook dat we al vier jaar onafgebroken in de top 3 staan van de ‘Standaard wedstrijd van het Jaar’ verkiezing. Dit kan alleen maar mogelijk gemaakt worden door alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers die ieder jaar weer een grote prestatie neerzetten!

Dit jaar kan er opnieuw gestemd worden. Via de website www.tractorpulling.nl kun je stemmen op de titel ‘Standaard wedstrijd van het jaar 2016’. Vond je Trekkertrek Boerdonk wederom net zo’n spektakel als voorgaande jaren, stem dan op ons! Er kan nog gestemd worden tot 8 januari 2017.

Helpt u ons om wederom weer een top notering neer te zetten als het beste en mooiste trekkertrek evenement van het jaar? Stem Trekkertrek Boerdonk!

18e Trekkertrek Boerdonk een geslaagde editie!

Het eerste weekend van oktober was het weer zo ver. Trekkertrek Boerdonk ging van start. De weergoden hadden hun zomerse taferelen in de weken ervoor verbruikt, maar ondanks de enkele buien die er zijn gevallen op zaterdag en zondag was het met zo’n 3.500 bezoekers in het hele weekend prima vertoeven op het evenemententerrein aan de coxsebaan En met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk!

Zaterdagmiddag rond de klok van 13.00 uur ging dan ook de ketting strak voor de eerste tractoren in de open Nederlands kampioenschapsklassen de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 21.00 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk’s te zien op de twee kleibanen.

De wedstrijd werd opgevolgd door de feestavond Boerdonk Barst Los! Met feestband The Euros in de grote tent en Ouwe Meuk in het ouderwets gezellig kroegje werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging! Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Dan de zondag. Door het regenachtige weer werd de dag iets later begonnen. Om 9.30 uur werd er gestart met een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk’s. Als afsluiting sloten de mannen van de VTN Truckcompetitie de dag af! Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditie getrouw afgesloten!

Middels deze weg willen wij de sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden!

Graag zien we jullie volgend jaar weer terug op onze 19e editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017!

Vergeet niet op ons te stemmen op het mooiste en beste trekkertrek evenement van Nederland op www.tractorpulling.nl.

Trekkertrek Boerdonk gaat on tour!

Heb jij ze al gezien? De nieuwe reclamewagens van Trekkertrek Boerdonk. Ze rijden al even rond, Trekkertrek Boerdonk is te zien op 3 trucks van Verstegen-Adam Transportgroep B.V.. Via deze weg willen we dan ook Verstegen-Adam Transportgroep B.V. en Verstegen Reclame en Belettering bedanken voor deze prachtige reclame die tot het eerste weekend van oktober te zien is in heel Nederland en misschien wel ver daar buiten! Houdt ook onze facebook pagina nauwlettend in de gaten voor leuke win-acties rondom deze trucks!

Trekkertrek Boerdonk is er dit jaar in geslaagd om 2 nieuwe hoofdsponsoren aan zich te binden. Harpie B.V. te Aarle-Rixtel en Abemec te Gemert ondersteunen voor een belangrijk gedeelte dit jaar Trekkertrek Boerdonk. We danken hen dan ook hartelijk voor de ondersteuning en hopen op een succesvol weekend!

Voorbereidingen 2016 in volle gang!

Na de succesvolle editie van 2015 is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk alweer in volle gang om ook dit jaar weer tot een succes te maken! 

Dit jaar hebben we voor het eerst een open Nederlands kampioenschap. In de klasse 3,6 SuperSport, 2,5 Sport en 4,5 Sport zal voor het hoogst haalbare gestreden worden!

Net als het voorgaande jaar zal er bij de standaardklasse scherp worden toegezien op het overschrijden van het standaard vermogen. Ook is het weer verplicht om de verzekeringspapieren te kunnen overleggen bij het afhalen van het startnummer. Zonder verzekeringspapieren wordt er niet aangehaakt tijdens de wedstrijd. Het is niet mogelijk om in meerdere klasses per dag in te schrijven met dezelfde tractor.

De inschrijvingen zullen op zondag 7 augustus 2016 starten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!